divendres, 29 d’agost del 2014

COM PODEU COL·LABORAR AMB LA FESTA?

Com ja us vam anunciar des del bloc us anirem informant de les novetats, notícies, curiositats…etc. En el post d'avui us explicarem com podeu col·laborar a la festa!

La festa del Ganxo serà una diada en què podreu gaudir en família de diverses activitats, entre elles trobareu:  jocs i activitats per als infants, tallers de ganxet, masterclass,rifes, música en directe, fira d’artesania, vermut popular,actuacions, dinar,trobada d’Instagram, competicions...

Però per tal de fer possible aquest acte, la festa del ganxo necessita partners (sponsors)amb esperit solidari.

Com podeu col·laborar?

Es pot col·laborar amb aportacions en efectiu per poder finançar les despeses directes de l’organització de l’acte. O bé en espècie: donant productes, experiències i/o  activitats que podran ser incloses en els premis de les activitats o dels sortejos que celebrarem durant la jornada.

Amb aquests donatius apareixereu com a empresa col·laboradora en l’acte i en diferents campanyes de difusió: cartelleria, tríptics de mà, xarxes socials... El vostre logotip també apareixerà en el photocall que publicitarà l’acte al mateix emplaçament i a través del Instragram amb el hastag #LaFestaDelGanxo.

Us deixem el nostre flyer explicatiu per informar als partners.

Us animeu a col·laborar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada