dimecres, 27 d’agost del 2014

QUÈ PRETENEM AMB LA FESTA EL GANXO?

Aquí teniu la nova entrada al bloc i com us vam anunciar a poc a poc anirem explicant-vos i posant-vos al dia del projecte.
Avui  us parlarem sobre quin és l’objectiu de la festa del Ganxo.
Com bé sabeu, la festa del Ganxo és una jornada solidària  per poder passar en família, en què tots els beneficis que  s’obtinguin durant la diada seran destinats a l’associació de l’AFANOC. En aquest moment sabem que  molts de vosaltres us deveu preguntar que és l’AFANOC, doncs avui us en farem una breu pinzellada.

Què és L’AFANOC?

Podríem descriure l’associació de moltes maneres o utilitzant moltes paraules, però creiem que la millor manera d’explicar la seva tasca és  exposar-vos com  es descriuen ells mateixos:
L'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), formada per pares, mares, amics i familiars de nenes i nens afectats per aquesta malaltia, té com objectiu el buscar solucions al conjunt de trastorns que envolten al càncer infantil. La llarga durada i la duresa dels tractaments impliquen múltiples problemes a les famílies. Des del moment del diagnòstic s'obre un període d'incerteses i inquietuds que solament poden superar-se amb la solidaritat, la comprensió i el suport de tota la societat. Els pares, mares i la societat en general hem de tenir un paper actiu en la curació dels nostres fills.
La nostra experiència ens ha fet comprendre que la curació del càncer no és només una qüestió mèdica. El personal sanitari dur a terme una gran tasca, però els nens i les seves famílies necessiten molt més. La qualitat de vida i l'estabilitat familiar exerceixen una influència directa en el procés de desenvolupament i curació de la malaltia.
Hem d'evitar per tots els mitjans que el càncer sigui motiu de segregació i de marginació.”
Ara segur que a molts de vosaltres ja us comencen a sonar les seves iniciatives com ara la de POSA’T la Gorra! Que celebren anualment. Però si en voleu conèixer més, us deixem la seva web:
Fins aquí el post d’avui, en el proper post us direm com podem col·laborar i ajudar a fer possible la jornada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada