diumenge, 28 de setembre del 2014

LA CRÒNICA D'UN GRAN DIA!

Després d’haver passat una setmana i havent pogut dedicar el temps que es mereixia aquest post, aquí la teniu, la nostra crònica d’un gran dia.

LA FESTA DEL GANXO obria portes oficialment el diumenge 21 de setembre a les  11 del matí, tot i que al seu darrera amagava una setmana intensa d’últims preparatius i molta feina per part de l’organització tant de muntatge, com de programació,com de milers d’altres petits detalls.
El matí va començar amb l’arribada dels paradistes que a poc a poc es van anar situant al seus llocs assignats, amb els voluntaris anant amunt i avall acabant de polir els detalls, i amb els músics fent les primeres proves de so.
Les portes s’obriren de manera puntual, amb alguns núvols amenaçadors i amb un lleu plugim intermitent. La Jornada donava el seu inici. Només entrar al recinte, els assistents podien delitar-se i passar una estona divertida fent-se unes fotografies al nostre Photocall de ganxet. A les 11:15 es van iniciar els tallers: el Taller d’iniciació al ganxet a càrrec de David Ankadu, el Taller de Jackard a càrrec de Aviv, el Taller infantil de Trícotin a càrrec de Llanes de Colors, la Habitació de Ginger i la Canilla i els tallers per nens a càrrec de les Addictes. 

Tot i que els inicis van ser incerts, amb pluges que començaren suaus i que es van anar intensificant a poc a poc... La Festa del Ganxo no es va aturar, amb l’ajuda de tots es van habilitar uns espais en zona coberta i les activitats van continuar sense més problema, amb una mica d’humitat i molt, però que molt bon humor.El sol va tornar a aparèixer, per no abandonar-nos més! I ho va fer a l’hora ideal: L’HORA DEL VERMUT! Moment en què assaborint un deliciós i fresc vermut i unes bones patates va arribar la xerrada de L’AFANOC  la gran destinatària d’aquesta festa solidària. La  rifa  amenitzada per les artistes locals i la bona música, que ens van acompanyar de la mà dels Pokers, la Colònia i la Gina Llauradó. 
La Palma va esdevenir tota una Festa solidària era ben plena de famílies, parelles, amics...que no deixaren de participar en la nostra paradeta de premis, tot intentant fer caure tots els pots d’un sol cop.  


La Núria Cuinetes va ser l’encarregada de saciar la gana de tots aquells solidaris i solidàries que van decidir compartir amb nosaltres el dinar a la Palma. I que amb molta paciència van aguantar una bona estona de cua per poder tastar el seu deliciós menú.


La tarda i el bon temps, van continuar amb els tallers de  d’amigurumis a càrrec de les Lalala Toys, el taller de teixir amb els dits a càrrec de les ganxetes del Pòrtia i els tallers per infants a càrrec de les addictes.
I així arribàvem al tancament de la jornada amb més rifes i acompanyats de bona música com havíem començat el dia:Txell Sust, Moné, Roger Mas,Pep Plaza i Les lloques que van ser les encarregades de tancar la  Festa.


Va ser una jornada màgica i solidària! Des d’aquí només ens queda donar les gràcies a tots aquells que vareu assistir a la festa i que vareu voler compartir el vostre temps de diumenge ajudant a una gran causa solidària.

Moltes gràcies també als diferents grups de ganxet que ens van ajudar en les guerrilles que uns dies abans van inundar els carrers de Reus.
Gràcies tots els col·laboradors i partners que han ajudat a fer possible tot aquest projecte: botigues, empreses, artistes, músics...
I per últim ens queda agrair i felicitar des d’aquí la tasca de tots i totes les voluntàries i voluntaris i els organitzadors/es per els mesos, les setmanes , els dies i les hores de feina invertides. Gràcies Addictes al Ganxet i Marucracs (CRAC) que han estat treballant intensament i a les seves famílies pel seu suport i implicació.
Ben aviat esperem poder donar-vos notícies del donatiu aconseguit per a l’AFANOC!

MIL GRÀCIES
Us deixem amb el resum que canal  reus va fer de l'acte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada